Anslagstavla

Anslagstavla

Vår ordförande Elnas

månadsbrev

Klicka på ikonen för att

läsa brevet.

Varsågod!

Feb -21

April -21

Mars -21

Maj -21

Nyhetsbrev från vår internationelle missionssekreterare

Nyhetsbrev om EFS
internationella mission

 

Kära missionsvänner!

Vi har precis avslutat årskonferens 2021 och ser tillbaka på den med tacksamhet. Trots pandemin har vi kunnat genomföra en konferens online med rekordmånga deltagare och involverat talare från en lång rad olika platser. Och visst längtar vi efter att få mötas “på riktigt”, men vi ser också att tekniken ger oss möjligheter som vi tidigare inte riktigt tagit vara på. Tänk att Gud gör något nytt också på det sättet!

Men framför allt har vi blivit påminda om att Gud har ett tydligt uppdrag åt EFS in i framtiden. Det spirar redan! Märker ni det inte? EFS internationella mission står inför stora och spännande uppdrag framöver, inte minst på platser och bland människor där det är farligt att bekänna sig till Jesus. Därför behöver vi be om mycket vishet, så att vi inte i oförsiktighet utsätter våra kristna syskon för ytterligare faror. Och vi behöver be om mod och uthållighet för alla de som dagligen lever i utsatthet, på vilket sätt det än yttrar sig.

I pingstens tid blir vi också påminda om att det inte är på oss det hänger. Gud sänder sin Helige Ande, som bär oss, leder oss och fyller oss med tro och kraft.Erik Johansson
Internationell missionssekreterare EFS

Kulturarrangemang i samarbete

EFS Undersåker anordnar kulturarrange-mang i samarbete med SENSUS studieförbund och/eller Åredalens Folkhögskola.